33 Tools Hacking

Aduh lagi gak ada ide lagi pusing mikirin dapat uang dan lagi pusing sibuk galau mikirin anak Semarang terpaksa nih buat artikel hack
Buat pengetahuan dan belajar nih, saya menemukan CD hacktools saya, Yang berminat silahkan ;

KEYLOGGERS & PASSWORD STEALING:

– Ardamax 2.8

– Ardamax 3.0

– Fake Messenger w/ password retriever (Revenge Messenger)

– Silent Keylogger by BUNNN

– Digital Keylogger v3.3

– Infinity YouTube kracker (doesn’t work according to many but its still present)

CRYPTERS AND BINDERS:

– File Joiner v2.01

– File Injector v3

– Xeus Technologies HotFusion binder

– Japabrz’s Csharp crypter

– Daemon Crypt V2

– Crypter v1.2

– nBinder v5.5 premium

– Easy Binder v2

– Shell Labs Icon Changer

– ShockLabs file binder

– uBinder v1.30 SE (someone’s private binder, it is almost FUD)

FREEZERS & BOMBERS:

– Frozen Land MSN Freezer v1

– Facebook Freezer

– Hotmail Lockers

– Email Bomber (an HTML page, no exe required!)

RATS:

– Beast v2.07

– BitFrost v1.2

– Dark Moon v4.11

– Lost Door v2.2 Stable public edition

– MiniMo v0.7 public beta

– Nuclear RAT v2.1.0

– Optix v1.33

– PaiN RAT 0.1 beta 9

– Poison Ivy v2.3.2

– Shark 3

– Spy-Net v.1.7

– Y3 RAT v2.5 RC 10

OTHERS:

– Proxy Switch v3.9 Ultimate

– Savk AV Killers (all 5 safe and deadly versions)

– Ardamax keylogger remover

CATATAN: Semua software adalah versi full dan crak/serial udah tersedia. ngga ada trial atau versi Demo.

NB: Untuk alasan keamanan, gunakan memakai sandbox atau virtual machine untuk menjalankannya.

saya hanya cuma link ini aja, keenakan kalau saya kasih software hacker yang sampai beli dan relain uang paypal 2000U$ , terserah nanti anda sulap ya

======================DoWnloAd======================

Click Here Berooo

=================================================

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s